Våre verdier

Vår visjon er vår leveregel hver dag: Skaper vinnerfølelse

 

FOLKELIG
Vi gir mye av oss selv både internt og sammen med andre og deltar i ulike fora der mennesker fra næringsliv og nærmiljø treffes. Vi er åpne og inkluderende og inviterer medarbeidere og oppdragsgivere til uformelle, sosiale og faglige aktiviteter. SKAPER VINNERFØLELSE er en visjon som krever at vi byr på oss selv og bryr oss – det oppleves meningsfylt og viktig å jobbe med mennesker!

 

ERFAREN
Vi ble etablert i 2005 og har lang og bred erfaring og kompetanse innen rekruttering, bemanning og rådgivning. Våre konsulenter er bl. a. sertifisert som rekrutterer og i bruk av rekrutteringsverktøy. Vi benytter standardiserte og solide utvelgelsesmetoder i våre rekrutteringsprosesser og er opptatt av å dele vår kunnskap og erfaring med våre oppdragsgivere.
Vi har hatt en jevn vekst og er økonomisk og finansielt sterk, noe som gjør at vi kan utvikle oss og vokse. Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn og følger alle lover og forskrifter, etiske regler og helse, miljø og sikkerhet.

 

FREMOVERLENT
Vi er stolt av arbeidsplassen vår og løser store og små oppdrag med engasjement og stå-på-vilje. Vi er løsningsfokusert og tilgjengelig og har kontinuerlig et ønske om å utvikle oss. Det er viktig for oss at du opplever en forskjell. Vi har døgnåpent for våre oppdragsgivere og medarbeidere og løser oppdrag på kort varsel.

 

Miljø

Vi var tidlig ute i bransjen med å fokusere på miljø og vi er stolte over å ha blitt sertifisert som Miljøfyrtårn av Trondheim Kommune. Vår miljøpolicy er at vi skal vise ansvarlighet gjennom å ta vare på natur og miljø og ikke minst på de menneskelige ressursene, som vi prøver å forvalte og utvikle så godt vi kan gjennom å være både rådgivere, støttespillere og ikke minst dyktige arbeidsformidlere.

Fremogruppen AS skal vise ansvarlighet ved å ta vare på natur og miljø, både ved å minimere miljøbelastninger knyttet til egen virksomhet og påvirke til miljøvennlige løsninger i våre oppdrag.