Rekruttering

FREMO er et rekrutteringsbyrå med lang erfaring fra jobbmarkedet i Midt-Norge.

Selskapet ble etablert i 2005. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Midt-Norges største byrå innen rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi bistår deg i ansettelse av medarbeidere, fagspesialister og toppledere, både i privat og offentlig sektor. Våre konsulenter har lang og bred erfaring, samt utdanning og sertifisering innen rekruttering, organisasjon, ledelse, rådgivning og markedsføring.

I 2022 skiftet vi navn til FREMOGRUPPEN for å samle våre forretningsområder. Selskapet består i dag av 16 konsulenter og vi har kontorer i Trondheim, Tromsø og Orkanger, med hele landet som nedslagsfelt.

TRONDHEIM | TROMSØ | ORKANGER

FREMO skreddersyr rekrutteringsprosessen ut fra det enkelte oppdraget. Vi som prosjektleder og rådgiver tar hånd om hele eller deler av prosessen, fra oppstartmøte, behovsanalyse, utforme stillingsprofil, utlysningstekst og medieplan, søknadsadministrasjon, kandidatsøk/search, utvelgelse av kandidater til intervju, strukturerte intervjuer, testing av kandidater (adferds-, personlighets-, evnetester), referansesjekk, evaluering, innstilling og oppfølging. Vi bruker store ressurser på å være synlige i ulike rekrutteringskanaler. Dette gjør vi for å tiltrekke oss dyktige kandidater.

Vi har konsulenter som er sertifiserte rekrutterere DNV (Det Norske Veritas) og sertifisert i bruk av ulike testverktøy.

Vi ønsker å ha et tett og godt samarbeid med våre oppdragsgivere. Våre referansekunder kan bekrefte at vi gir mye av oss selv og gjør det som står i vår makt for å levere kvalitet.