Miljøfyrtårn | Fremogruppen AS

Miljøfyrtårn gjør grønn omstilling konkret og effektivt.

Vi i Fremogruppen har høyt fokus på hva vi som firma kan gjøre for å ta vare på miljøet. Allerede i 2010 ble vi sertifisert Miljøfyrtårn og hvert år har vi satt fokus på både arbeidsmiljø og vårt fysiske utslipp for å forbedre oss ytterliggere.

Vi er stolte over å jobbe med resertifisering til Miljøfyrtårn for 4. gang nå høsten 2022.

Vi har et bevisst forhold til vårt fotavtrykk og har etablert miljøvennlige rutiner og mål for at vår virksomhet skal bli enda mer bærekraftig. Vi stiller høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere, og sammen vil vi bidra til en bærekraftig hverdag.

Det at vi har fått stemplet Miljøfyrtårn innebærer å vise åpenhet i virksomhetens arbeid på klima, miljø og arbeidsmiljø. Offentliggjøring av dette er også informasjon våre kunder og andre interessenter kan dra nytte av.

Gjennomførte tiltak

Vi har verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Vi slår av lys på møterom og kontorer når de ikke er i bruk, vi har gått over til ledbelysning, har regulering av temperatur, vår firmabil er el-bil og vi har en beliggenhet på hovedkontor på Lade med Metro rett utenfor bygget vårt hvor vi oppfordrer kunder og kandidater til å velge kollektivt.

Denne uka har vi «grønn uke» på Fremo, hvor vi har fokus på resertifisering Miljøfyrtårn. Ansatte har blitt delt inn i fire forskjellige grupper, har jobbet med arbeidsmiljø, gjenbruk og forbruk, avfallshåndtering og informasjon rundt bærekraft.

Ved å fokusere på vårt Miljøfyrtårn, ønsker vi å bevisstgjøre både ansatte, samarbeidspartnere og kunder slik at vi sammen kan gjøre en forskjell for miljøet.

Resultater

Klimaregnskap Fremogruppen AS

Ta kontakt med oss hvis du ønsker utfyllende informasjon rundt vårt klimaregnskap.

firmapost@fremogruppen.no

Tags: