Regnskapscontroller

Regnskapscontroller

Coop Norge SA, Regnskap
Haakon VIIs gate 9
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 22. august 2022
Søknaden merkes: 4544162937

 

 

Vi søker engasjert og proaktiv Regnskapscontroller.

 

 

 

Det skal lønne seg å velge Coop – det er vår visjon og gjennomsyrer måten vi jobber på. Døgnåpne, ubetjente butikker og nye betalingsformer er bare noen av eksemplene på hvordan Coop går foran for å utvikle det norske dagligvaremarkedet for våre kunder og 2 millioner eiere. 

 

 

 

Coop Norge SA, Regnskap (CNR) er et shared servicesenter for Coop i Norge. Vi søker nå en regnskapscontroller. Du vil få en sentral rolle i periodeavslutningen for Coop Norge med datterselskaper og et spesielt ansvar innenfor regnskapsavslutningsoppgaver, kvalitetssikring av balansen, avstemminger og avsetninger. Du vil være en viktig bidragsyter i vårt arbeid med standardisering, automatisering og prosessforbedringer og vil jobbe sammen med IT for å utvikle nye løsninger. I tillegg vil du jobbe i ulike prosjekter som vi blir involvert i.

 

 

Vi søker deg som har høyere utdannelse, fortrinnsvis med fordypning i regnskap eller revisjon. Du har noen års erfaring fra revisjon eller økonomifunksjon, gjerne fra en større bedrift eller konsern. Vi søker etter deg som har en sterk regnskapsfaglig forståelse og er systemteknisk interessert. Du har gode ferdigheter i kontorstøtteverktøy, spesielt Excel. Erfaring fra SAP/R3 er en fordel, men ikke et krav.

 

 

Vi tror du er riktig for oss hvis du er nysgjerrig og genuint interessert i å tilegne deg grundig forståelse for vår virksomhet og våre prosesser. Du trives med å jobbe selvstendig, proaktivt og tør å utfordre dagens arbeidsmetodikk og etablerte sannheter. Du er endringsorientert og opptatt av å søke kontinuerlig forbedring. Din evne til å ta utfordringer, være løsningsorientert og samarbeide godt med andre gjør at du kan identifisere deg med vår PULS; Påvirke, Utfordre, Løse og Samarbeide. 

 

 

Søknadsfrist: 22. august

 

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med regnskapssjef Unni Sjåvik, tlf. 953 03 078/ unni.sjavik@coop.no t eller Hege Svendsen i FREMO rekruttering, tlf. 905 87 920/ hege@fremogruppen.no. 

 

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende runde om ønskelig.

Om arbeidsgiveren

Coop er Norges største kundeeide selskap med mer enn 2 millioner medeiere, som igjen eier 60 lokale samvirkelag. Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og skal være en strategisk og forretningsmessig pådriver, og arbeider for at samvirkelagene får best mulig rammebetingelser.
Coop Norge SA, Regnskap (CNR) er et Shared servicesenter for Coop i Norge. Enheten har de siste årene effektivisert og automatisert sentrale prosesser og fremstår i dag som et moderne servicesenter i Coop. Servicesentret har økende oppdragsmengde og fører i dag regnskap for ca. 250 selskaper innenfor Coop i Norge. Enheten består i dag av 100 ansatte, hvorav 60 er lokalisert i Trondheim og øvrige er lokalisert i Oslo og Vågå. I Trondheim holder vi til i nyoppussede lokaler på City Lade. www.coop.no
 
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: