TEAMLEDER

TEAMLEDER

Coop Norge SA, Regnskap
Haakon VIIs gate 9
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 02. juni 2022
Søknaden merkes: 4520988697

 

 

En av våre teamledere går over i en annen spennende stilling i selskapet og vi søker derfor en ny teamleder, som ønsker å være med å utvikle oss videre.

 

Som teamleder vil du ha ansvar for organisering og utvikling av teamet, som består av 11 dyktige medarbeidere. Vi ønsker at du har ledererfaring og er motivert for å skape resultater sammen med dine kolleger. Du har økonomi-, regnskaps- og prosessforståelse og trives med å være en tilstedeværende sparringspartner og leder. 

 

Det er ønskelig at du har bachelor eller master innen økonomi, slik at du kan bistå teamet i å finne gode løsninger og prioritere godt. Du har systemforståelse og -interesse.  

 

Du er interessert i mennesker, utviklingsorientert, har god struktur og er engasjert og entusiastisk som person.

 

Vi tilbyr spennende arbeids- og lederoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Vi holder til på Lade i nyoppussede og trivelige lokaler. 

 

Søknadsfrist 2. juni

 

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Trude Hoel, e-post trude.hoel@coop.no eller Hege Svendsen i FREMO rekruttering, tlf. 905 87 920. Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende runde om ønskelig.

Om arbeidsgiveren

Coop eies av 2 millioner medeiere. Dette skiller oss fra konkurrentene og gjenspeiles i vår visjon – det skal lønne seg å velge Coop. Vår form for verdiskaping handler om å skape verdier for de mange. Medeierskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. 150 år etter stiftelsen av det første forbrukersamvirkelaget i Norge jobber Coop fortsatt mot samme mål – basert på de samme verdiene. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram.

Coop Norge SA, Regnskap (CNR) er et shared servicesenter for Coop i Norge. Enheten har de siste årene effektivisert og automatisert sentrale prosesser og fremstår i dag som et moderne servicesenter i Coop. Vårt ERP-system er SAP. Servicesenteret leverer lønns -og regnskapstjenester til ca. 250 juridiske enheter innenfor Coop og består i dag av ca. 90 ansatte, hvorav i overkant av 60 er lokalisert på Lade i Trondheim. De andre avdelingene er lokalisert i Oslo og Vågå. 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: