Butikksjef EXTRA Hollingen

Butikksjef EXTRA Hollingen

Coop Nordvest SA

Hollingen
Søknadsfrist: 22. mai 2022
Søknaden merkes: 4517169455

 

Coop Nordvest åpner en Extra på Hollingen som ligger i Aukra Kommune ca. 15 km fra Molde sentrum.

Vi søker derfor en engasjert og positiv butikksjef til å lede butikken. Vi ser etter deg som er god på ledelse, er resultatorientert og motiveres av utvikling. Som butikksjef i EXTRA har du totalansvaret for driften av butikken. Du bygger en vinnerkultur sammen med dine medarbeidere. Du er aktiv på gulvet, og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos deg og dine medarbeidere får kundene den beste servicen og de hyggeligste handleopplevelsene i sitt nærområde. Dine rammer er en moderne butikk med et bredt og inspirerende sortiment.

Arbeidsoppgaver

  • Budsjett- og resultatansvar
  • Drift av butikken i tråd med kjedens profil og driftskonsept
  • Ledelse, herunder rekruttering, oppfølging og utvikling av medarbeidere og team
  • Sørge for et godt arbeidsmiljø
  • Innfri Coop sine kundeløfter

   

   

  Vi søker deg som er en blid, målbevisst og resultatorientert leder, der du er tydelig i kommunikasjon med dine medarbeidere, og motiveres av kontinuerlig forbedring og utvikling. Du jobber strukturert og trives med hektiske arbeidsdager, og forstår viktigheten av å lede gjennom andre. Du har gjerne leder- og/eller økonomisk erfaring eller utdanning, men dette er ikke et krav. 

   

   

  Vi kan tilby: Driftsoppfølging fra driftssjef og annet støttepersonell, der du blir en del av et butikksjefsteam med jevnlig møtekontakt. Vi har lokal lønnsavtale med bonusordning, og du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing. Du dekkes av våre forsikringsordninger og vi har rabattavtaler for ansatte.

   

   

  Kontaktinformasjon: Spørsmål kan rettes til driftssjef Vidar Schei på tlf. 975 08 614 eller til FREMO Rekruttering ved Jorunn Løseth på tlf 907 90 311.

   

  Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor Coop hvis ønskelig i en innledende fase.

   

  Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på: www.jobbdirekte.no
  Søknadsfrist 22. mai 2022

Om arbeidsgiveren

 Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca. 2200 med-arbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels-butikker.  Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: