Butikksjef EXTRA Vatneeidet

Butikksjef

Extra Vatneeidet søker BUTIKKSJEF
Slyngstadvegen 4
6264 Tennfjord
Søknadsfrist: 29. mai 2022
Søknaden merkes: 4506978144

 

Vår nåværende butikksjef går av med pensjon i løpet av året, og vi søker derfor hans erstatter. Extra Vatneeidet har budsjettert med en omsetning i 2022 på 60 mill., et resultat på 1,5 mill. og 25 ansatte. Vi ser etter deg som er engasjert, resultatorientert og som motiveres av utvikling og god ledelse.

 

 

Har du gode lederegenskaper og ønsker deg en jobb i en bransje i vekst og utvikling?

 

 

Som butikksjef i EXTRA har du totalansvaret for driften av butikken. Du bygger en vinnerkultur sammen med dine medarbeidere. Du er aktiv på gulvet, og trives med å lede i en hverdag med høyt tempo. Hos deg og dine medarbeidere får kundene den beste servicen og de hyggeligste handleopplevelsene i sitt nærområde. Dine rammer er en moderne butikk med et bredt og inspirerende sortiment.

 

 

Arbeidsoppgaver: 

  • Budsjett- og resultatansvar
  • Drift av butikken i tråd med kjedens profil og driftskonsept
  • Ledelse, herunder rekruttering, oppfølging og utvikling av medarbeidere og team
  • Sørge for et godt arbeidsmiljø
  • Innfri Coop sine kundeløfter

 

 

 

Vi søker deg som er en blid, målbevisst og resultatorientert leder, der du er tydelig i kommunikasjon med dine medarbeidere, og motiveres av kontinuerlig forbedring og utvikling. Du jobber strukturert og trives med hektiske arbeidsdager, og forstår viktigheten av å lede gjennom andre. Du har gjerne leder- og/eller økonomisk erfaring eller utdanning, men dette er ikke et krav. 

 

 

 

Vi kan tilby: Driftsoppfølging fra driftssjef og annet støttepersonell, der du blir en del av et butikksjefsteam med jevnlig møtekontakt. Vi har lokal lønnsavtale med bonusordning, og du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing. Du dekkes av våre forsikringsordninger og vi har rabattavtaler for ansatte.

 

 

Kontaktinformasjon: Spørsmål kan rettes til driftssjef Bjørn Vegard Pedersen på tlf. 900 41 944 eller til FREMO Rekruttering ved Jorunn Løseth på tlf. 907 90 311.

 

 

Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor Coop hvis ønskelig i innledende fase.

 

 

 

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på:www.jobbdirekte.no 

 

 

 

Søknadsfrist 29. mai 2022

Om arbeidsgiveren

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 5,8 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 48 kommuner, fra Åfjord i nord til Gulen i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandels- og byggevarebutikker. Vi eies av våre 170 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontorer på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: