Oppvekst – Kunde

Dyktige vikarer med kunnskap og erfaring

Ring oss på vakttelefon
917 26 100 eller 73 60 60 02

E-post:
vikar@fremooppvekst.no

 

Julie Sofie Foss-Fremo er avdelingsleder for Fremo Oppvekst.

Julie er oppvokst og bosatt i Trondheim, gift og har to barn. Hun er utdannet barnehagelærer fra Dronning Mauds minne og har jobbet som barnehagelærer ved flere barnehager i Trondheim, først som vikar og etter hvert fast, før hun gikk over i stillinger som pedagogisk leder.

«Jeg har et lidenskapelig ønske om å bidra til å øke kvaliteten på vikarer som jobber i Trondheimsbarnehagene slik at barnas hverdag til tross for fravær, kan forbli trygg og innholdsrik».

 

Tilliten vi får når barnehager ringer oss og bestiller vikarer tar vi på alvor. Vi vet hvor skoen trykker og hvilke kvaliteter en vikar må inneha for å kunne være til nytte i en travel barnehagehverdag. Barnas beste står i høysetet og kvaliteten på vikarene vi sender er derfor avgjørende for at vi skal kunne lykkes med å nå vårt mål om å kunne bidra til å heve kvaliteten på vikarer i barnehagene.

Vi kan tilby barnehagevikarer til dere som ønsker:

  • Vikarer med erfaring og/eller relevant utdanning i arbeid med barn.
  • Tilstedeværende vikarer som synes arbeid med barn er viktig og gøy.
  • Vårt mål er å kunne tilby vikarer som bidrar til å øke kvaliteten i barnehagen.
  • Tilpasningsdyktige vikarer som byr på seg selv.
  • Alle vikarer har gyldig politiattest og har signert taushetserklæring.
  • Vikarer med førstehjelpskurs.

 

Ring oss på vakttelefon
917 26 100 eller 73 60 60 02

E-post:
vikar@fremooppvekst.no

 

Fremo Oppvekst er et datterselskap av Fremo Bemanning AS. Selskapet ble startet i 2005 og våre forretningsområder er bemanning, rekruttering og team-/lederutvikling. Lokal forankring og et stort nettverk i regionen gjør at vi har bygd opp en stor pool av dyktige medarbeidere. Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt og hadde i 2021 en omsetning på kr. 114 mill. Selskapet skiftet i 2022 navn til Fremogruppen AS.

Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid. Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn i 2010.