Oppvekst – Kandidat

Vil du jobbe i barnehage og utgjøre en forskjell?

Ring oss på vakttelefon
917 26 100 eller 73 60 60 02

E-post:
vikar@fremooppvekst.no

 

Julie Sofie Foss-Fremo er avdelingsleder for Fremo Oppvekst.

Julie er oppvokst og bosatt i Trondheim, gift og har to barn. Hun er utdannet barnehagelærer fra Dronning Mauds minne og har jobbet som barnehagelærer ved flere barnehager i Trondheim, først som vikar og etter hvert fast, før hun gikk over i stillinger som pedagogisk leder.

«Jeg har et lidenskapelig ønske om å bidra til å øke kvaliteten på vikarer som jobber i Trondheimsbarnehagene slik at barnas hverdag til tross for fravær, kan forbli trygg og innholdsrik».

 

Å jobbe som vikar i barnehage er en stor og viktig jobb, tilliten man får av en barnehage når det ringes etter vikar skal tas på alvor. Å jobbe i samspill med barn byr på drøssevis av positivitet, det finnes trolig få andre yrker der man blir møtt av brede smil full av forventing om hva nettopp du skal finne på i dag, hver eneste dag. For de som har valgt barnehageyrket er barnet i sentrum, man skal hele tiden gå barna i møte, undre seg, skape nye opplevelser, gleder, tørke tårer, være en støttespiller og veileder.

Ønsker du å være med på laget som bidrar med å gi de neste generasjonene de verktøyene man i livet trenger for å lykkes med å være den beste utgaven av seg selv? Som vikar i barnehage får du en fot innenfor og mulighet til å utvikle egen kompetanse.

Vi tilbyr en fast stillingsprosent i barnehage for deg som:

  • Vet viktigheten av kvalitet i arbeid med barn.
  • Er tilstedeværende.
  • Er leken og barnlig.
  • Er omsorgsfull.
  • Ønsker å få en fot innenfor.
  • Ønsker arbeidserfaring i arbeid med barn.
  • Er tilpasningsdyktig.

 

Ring oss på vakttelefon
917 26 100 eller 73 60 60 02

E-post:
vikar@fremooppvekst.no

 

Fremo Oppvekst er et datterselskap av Fremo Bemanning AS. Selskapet ble startet i 2005 og våre forretningsområder er bemanning, rekruttering og team-/lederutvikling. Lokal forankring og et stort nettverk i regionen gjør at vi har bygd opp en stor pool av dyktige medarbeidere. Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt og hadde i 2021 en omsetning på kr. 14 mill. Selskapet skiftet i 2022 navn til Fremogruppen AS. 

Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid. Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn i 2010.