Skaper vinnerfølelse!

 Fremo er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med lang erfaring fra jobbmarkedet i Midt-Norge. Selskapet ble etablert i 2005 og våre tjenester er rekruttering, bemanning/vikarutleie og utviklingsprosesser.

SKAPER VINNERFØLELSE er en visjon som krever at vi byr på oss selv og bryr oss – det oppleves meningsfylt og viktig å jobbe med mennesker.

Fremo Bemanning AS ble etablert i 2005. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Midt-Norges største byrå innen rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi bistår deg i ansettelse av medarbeidere, fagspesialister og toppledere, både i privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter har lang og bred erfaring, samt utdanning og sertifisering innen rekruttering, organisasjon, ledelse, rådgivning og markedsføring.

TRONDHEIM | TROMSØ | ORKANGER

Selskapet består i dag av 18 konsulenter og vi har kontorer i Trondheim, Tromsø og Orkanger, med hele landet som nedslagsfelt. Det er viktig for oss at du opplever en forskjell. Vi gir mye av oss selv og gjør det vi kan for å levere kvalitet innenfor korte frister og med en samarbeidsform som gjør krevende hverdager effektive, men også positive.

Vi har døgnåpent for våre oppdragsgivere og medarbeidere og løser oppdrag på kort varsel.

Vi håper og tror at vi klarer å etterleve våre interne verdier FOLKELIG, FREMOVERLENT og ERFAREN, og at vi oppleves som en trygg og ryddig samarbeidspartner og en arbeidsgiver som alltid er tilgjengelig.