Fremogruppen satser videre i Tromsø

Vi har styrka vår avdeling i Tromsø og ønsker Pål Eilertsen velkommen i teamet!😃 Pål startet hos oss i desember 22 og er allerede godt i gang hos oss.


Hvem er Pål?
Pål har vokst opp på en gård på Senja, er gift, har 3 barn og ett barnebarn, og har bodd i Tromsø siden 1995.
-Fritiden bruker jeg til familie og friluftsliv, jakt og fiske. Dette gir meg masse overskudd og energi.


Etter et år i Forsvaret, startet han ved en tilfeldighet i en dagligvarebutikk og ble raskt butikksjef med drift og resultatansvar. Etter 9 år i butikk startet han som selger for leverandører til dagligvare, med ansvar for Troms og Finnmark.


De siste 12 årene har han jobbet med rekruttering og bemanningsplanlegging som hovedoppgaver, samt en del prosjektstyring og systemutvikling.


-Jeg har gjennom alle disse årene jobbet med mennesker. Min motivasjon for å jobbe i Fremogruppen er at jeg trives aller best når jeg kan utfordre kandidater på hva de kan, samt finne den rette kandidaten til den stillingen kunden har behov for.


-Fremogruppens verdier, folkelig/erfaren/fremoverlent, er verdier som passer meg godt. Sammen skal vi skape vinnerfølelse!😃


Trenger du hjelp til din neste ansettelse eller har du behov for en vikar?


Ta kontakt med team Tromsø: https://fremogruppen.no/avdeling-tromso/

Tags: